Rregullat e trafikut nuk vlejnë për të: Shikoni sa krenar Ronaldo kalon nëpër trotuar (Video)

Cristiano Ronaldo po mësohet dalëngadalë me jetën në Arabinë Saudite pasi nënshkroi për Al-Nassr në janar.

Ronaldo tani jeton në Riad, dhe 7.6 milionë njerëz jetojnë në atë metropol, kështu që është logjike që ka turma të mëdha në rrugë.

Mirëpo, Ronaldo padyshim ishte i nxituar mbrëmë, dhe vendosi të mos respektojë ligjet e trafikut dhe kulturën e trafikut.

Ronaldo vendosi të anashkalojë një pjesë të turmës duke vozitur makinën e tij në trotuar dhe duke u futur kështu në rrugën kryesore.
Është e nënvlerësuar të thuhet se përdoruesit e tjerë të rrugës janë indinjuar pas kësaj lëvizje arrogante të Ronaldos dhe personi që e ka regjistruar me celular ka bërtitur:

“Në trotuar ecën një legjendë. Shpresoj ta arrestojnë sa më shpejt!”, bërtiti i zhgënjyer një qytetar i Riadit.

Kategoritë
Sport