Ngjarja që tronditi Cristian Baronin, u mashtrua nga familja e tij

Ish-lojtari i Fenerbahçes, Cristian Baroni, ka bërë të ditur se është mashtruar nga kunata e tij Natalia dhe vjehrri i tij Baroninho, ish-futbollist.

Emri brazilian Cristian Baroni, i cili ka luajtur për Fenerbahçen në vendin tonë në vitet 2009-2014 dhe u kujtua me paraqitjen e tij, është përballur me tronditjen e mashtrimit.

Baroni po përpiqet të provojë rastin e tij në gjykata për asetet e tij prej 26.6 milionë reai brazilian (5.5 milionë dollarë).

Baroni pretendoi se ai nuk ishte në dijeni të borxhit

40-vjeçari i ka dhënë prokurë kunatës së tij Natalia dhe vjehrrit, ish-futbollistit Baroninho, për të nënshkruar asetet e tij në Brazil, ndërsa ai luante në Turqi.

Me lejet e dhëna nga kjo prokurë janë marrë kredi, janë tërhequr para, janë lëshuar çeqe dhe janë bërë transferta parash në emër të Cristian. Janë bërë gjithsej 26.6 milionë transaksione reale braziliane, së bashku me 10 milionë asete reale braziliane dhe 10 milionë borxhe reale braziliane.

Cristian Baroni, i cili doli në gjykatë më 13 nëntor për një borxh prej 10 milionë reash brazilian, argumentoi se ishte viktimë e një mashtrimi dhe se nuk ishte në dijeni të borxhit prej 10 milionësh.

Kategoritë
LajmeSport