Mbrëmja e kaluar pa një nga nokautet më spektakolare të ndonjëherë, komentuesit në delir (Video)

Luftëtari polak Alan Kwiecinski na dha një nga nokautet më spektakolare të parë ndonjëherë në eventin FAME 17 mbrëmë.

Ngjarja FAME 17 u mbajt në qytetin e Krakovit, i cili do të mbahet mend gjatë për nokautin e luftëtarit vendas Alan Kwiecinski. Me një lëvizje tërheqëse dhe brutale, ai vuri në gjumë bashkatdhetarin e tij Maksymillian Wiewiorka.

Kwiecinski e goditi rivalin e tij në ajër me një “gjuajtje fluturuese”. Ishte faza e hershme e raundit të dytë dhe momenti që fituesi e ndjeu se ishte koha e duhur për të sulmuar pasi Wiewiorka ishte tronditur dhe tashmë në dysheme.

Komentuesit mbetën në delir. Ata ulërinin me mosbesim ndërsa Wiewiorka po ndihmohej dhe një situatë e ngjashme ishte në audiencë, ndërsa spektatorët shikonin me kënaqësi atë që po ndodhte.

Kështu, Kwiecinski, i cili u konsiderua si i jashtëm në këtë ndeshje, i dha fund serisë së tij prej katër humbjesh. Më parë, kjo 31-vjeçare ka performuar në netë gala si FEN apo Army Fight Night.
Nga ana tjetër, Wiewiorka u konsiderua si favorit absolut sepse është kampioni aktual i FAME në peshën e lehtë. Ai ishte në një seri prej pesë ndeshjesh fitoresh, por ajo përfundoi në mënyrën më spektakolare të mundshme.

Kategoritë
Sport