Luani i Presidentit Erdogan lindi katërnjakë

Një nga 4 luanët në kopshtin zoologjik të Gaziantepit, i cili iu dha presidentit Recep Tayyip Erdoğan nga Presidenti i Sudanit 4 vite më parë, solli në jetë katërnjakë.

Në kopshtin zoologjik të Gaziantepit janë pritur 4 luanë, të cilët i janë dhuruar Presidentit Recep Tayyip Erdoğan nga presidenti sudanez Omer Al-Bashir.

Një nga luanët me 2 femra dhe 2 meshkuj lindi katërnjakë.

Fatma Şahin, kryetarja e Bashkisë Metropolitane të Gaziantepit dha lajmin e mirë.

Duke u shprehur se lindja e 2 luanëve është e zakonshme në kushte normale, Şahin tha se kafshët kujdesen shumë mirë.

Şahin deklaroi se kanë lindur 4  luanë dhe emri i tyre do të vendoset përmes një sondazhi

Kategoritë
LajmeTë ndryshme