Liverpooli hoqi logon e pijeve alkoolike nga çmimi i tyre për respekt për Salah

Liverpool ka pasur një marrëdhënie të gjatë dhe të suksesshme me Carlsberg, kështu që edhe pse ata nuk janë më të pranishëm në fanellat e Reds, sponsorizimi i tyre me klubin nga Anfield ende luan një rol të madh, por duket se jo në rastin e Mohamed Salah.

Në gjashtë ndeshje këtë sezon, ne kemi parë Dominik Szoboszlai (dy herë), Darwin Nunez dhe Alisson Becker të fitojnë çmimin e lojtarit më të mirë në llogarinë e klubit në Twitter, dhe në dy takimet e fundit ka qenë Salah.

Këto vlerësime u shpallën së bashku me një foto që tregon qartë logon e Carlsberg si sponsor i çmimit, i cili jepet pas çdo ndeshje të Reds.
Megjithatë, njoftimet për Salah, i cili u shpall lojtari i ndeshjes kundër Wolverhampton dhe West Ham ndryshonin nga katër të mëparshmet pasi logoja e kompanisë së birrës nuk ishte më e pranishme.

Ky duket të jetë një vlerësim i qartë nga klubi dhe sponsorët që, për shkak të besimeve të tij fetare, egjiptiani nuk dëshiron ose nuk duhet të lidhet me markën e alkoolit.
Këto detaje të vogla me siguri tregojnë se sa shumë vëmendje Liverpooli si komunitet i kushton detajeve, për të siguruar që besimet e të gjithë lojtarëve të respektohen në çdo mënyrë.

Kategoritë
Sport