Ky është orari i ndeshjeve të Shqipërisë në Evropian

Në Hamburg të Gjermanisë u bë tërheqja e shortit për fazën e grupeve për Kampionatin Evropian.

Euro 2024 do të mbahet në Gjermani vitin e ardhshëm

Shqipëria do të jetë grupin B, së bashku me Spanjën, Kroacinë dhe Italinë

Orari i ndeshjeve të Shqipërisë në kuadër të grupit B të “Euro 2024”.

15 qershor: Italia – Shqiperia, Dortmund;
19 qershor: Kroacia – Shqiperia, Hamburg;
24 qershor: Shqiperia – Spanja, Düsseldorf.

Kategoritë
LajmeSport