Kompania boshnjake sfidon Teslën duke krijuar automjet të ngjashëm

Një kompani inxhinierike boshnjake modifikoi Ford F150 për të krijuar një automjet të ngjashëm me Cybertruck.

Modeli i përzgjedhur Cybertruck, të cilin Tesla do të lançojë shumë shpejt, u fol shumë, veçanërisht me dizajnin e tij.

Inxhinieri boshnjak Igor Krezic krijoi Cybertruck-un e tij pa pritur që automjeti të dilte në shitje.

Kompania Star Solutions e Krezic, e cila krijoi një Cybertruck të ngjashëm bazuar në modelin Ford F150 Raptor, aktualisht po teston makinën në rrugët e Mostarit.

Mostari Cybertruck, i cili ka një motor me djegie të brendshme, ndryshe nga Cybertruck origjinal, ka bërë një aplikim për daljen në trafik.

Në deklaratën e bërë nga zyrtarët e kompanisë, u theksua se linjat këndore dhe të mprehta të automjetit janë të ndaluara sipas rregullave të trafikut të Bosnjës dhe se ata po përpiqen të kapërcejnë këtë problem.

Në SHBA, i cili pret tregun më të madh të marrjeve në botë; Prodhuesit si Ford, General Motor, FCA po numërojnë ditët për të sjellë në treg marrjet e tyre elektrike.

Përveç prodhuesve tradicionalë në vend, iniciativa të tilla si Rivian, Lordstown, Bollinger gjithashtu zhvillojnë modele elektrike të marrjes.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme