Kërcënim i hapur për presidenitin e Turqisë: Turqia do të të heqë qafe dhe emri yt do të mallkohet

I njohur për armiqësinë e tij ndaj  Recep Tayyip Erdoğan, dhe së fundmi i përdorur si agjent i luftës psikologjike nga CIA dhe Pentagoni, Michael Rubin përdori shprehje skandaloze kundër  Recep Tayyip Erdoğan.

Rubin i BD ka ndarë në adresën e tij zyrtare në Twitter me shtesën “@mrubin1971”, “Një ditë Turqia do të të heqë qafe dhe emri yt do të mallkohet”. bëri komente të ulëta.

Oficeri i operacioneve të CIA-s Rubin përdori deklaratat e mëposhtme në postimin e tij:

“Erdogan është i zemëruar sepse:
1- Unë kritikoj veprimet e tij kriminale
2- Kundër presioneve antidemokratike të Erdoganit, unë argumentoj se vendet e tjera nuk duhet ta njohin AKP-në.
me vjen keq z. Kryetari: Nuk mund të më heshtni. Një ditë Turqia do të të heqë qafe dhe emri yt do të mallkohet”.

Kategoritë
BotaLajme