Hill: Në vitin 2023 do të ketë më shumë investime amerikane në Serbi

Ambasadori amerikan në Serbi Christopher Hill tha se në vitin 2023 do të ketë më shumë investime amerikane në Serbi.

Ai në një mesazh në Twitter tha se kompanitë amerikane e shohin frymëzimin në Serbi.

“Nuk ka fare dyshim se do të ketë edhe më shumë investime në vitin 2023. Kompanitë amerikane shohin se çfarë po ndodh në Serbi dhe shohin frymëzim në këtë”, thuhet në mesazh.

Kategoritë
LajmeRajoni