Grekët shqetësohen nga prania e Hakan Fidan në takimet e Presidentit Erdogan

Një analizë mbresëlënëse është publikuar në lidhje me pjesëmarrjen e kreut të MIT Fidan në kontaktet e jashtme të Presidentit Erdogan. Komandanti grek tha se kjo situatë i “shqetësonte”.

Aktivitetet e suksesshme të Organizatës Kombëtare të Inteligjencës (MIT) fliten në Greqi.

Gjeneral-lejtnant grek Lazaros Kambouridis foli për atë se çfarë do të thotë roli i ri operacional i MIT për Athinën.

Kambouridis vuri në dukje praninë e kreut të MIT Hakan Fidan, veçanërisht gjatë vizitave zyrtare të Presidentit Recep Tayyip Erdoğan jashtë vendit.

Kambouridis tha: “Prania e presidentit të MIT Hakan Fidan në të gjitha vizitat zyrtare dhe kontaktet me jashtë të Erdoganit është një pikë shqetësuese.” tha.

Alarmi MIT në Athinë

Kategoritë
BotaLajme