Ermal Fejzullahu kërkon punë

Këngëtari Ermal Fejzullahu, ka zhvilluar një bisedë me ndjekësit në Instagram.

Një prej ndjekësve, e luti këngëtarin që t’ia gjejë një punë në Prishtinë.

“Gjema një punë në Prishtinë, të lutem!”, ishte kërkesa e ndjekësit.

Nuk vonoi shumë, dhe përgjigja e Ermalit mori gjithë vëmendjen.

“Gjema edhe ti mu se pa punë jem”, u shpreh ai

Kategoritë
LajmeTë ndryshme