E jashtzakonshme – Papagalli përveç se flet ai citon edhe suren Ihlas nga Kur’an-i (Video)

Kuddusi Issı, i cili jeton në Niğde, 14 vite jeton me një papagall .

Papagalli i Kuddusi Issı, i cili drejton një dyqan frutash të thata në rrethin Bor, mund të flasë 500 fjalë dhe të lexojë lutje.

Duke përshkruar dashurinë e tij për papagallin e tij, Issı tha se ai është miku i tijë më i mirë

“Parrot është një mik, një fëmijë dhe dashuri shtazore tek ne. Papagalli është varës. Në të njëjtën kohë, ai bën shumë hile për ta dashur veten. “Nuk mund të heqë dorë nga ne, ne nuk mund të heqim dorë nga ajo”. tha ai

Duke deklaruar se ai merr me vete papagallin kudo që të shkojë, Issı gjithashtu tha se papagalli lutet dhe këndon ilahi

“Kudo që shkoj, vjen edhe papagalli. Kur ngrihem në mëngjes, babi, le të shkojmë në dyqan, le të shkojmë në shtëpi babi. Këmbët e mia janë të ftohta, le të hyjmë brenda. Një kafshë me karakteristikat që duhet të ketë një njeri është shumë besnikëri, posesivitet. Ka mbi 500 fjalë. Ai lutet, këndon, këndon, është një hobi tjetër për ne. Një mik. Një djalë.”shtoi ai.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme