Drejtori i Televizionit të Malit të Zi ngadalësoi kohën në mënyrë që njëri nga kandidatët të mund të fliste më shumë

Njëri nga kandidatët për president të Malit të Zi, Jakov Milatoviq, foli në televizionin publik më shumë se sa pritej, sepse drejtori e rregulloi kohën që të “rrjedhte” më ngadalë.

Një përdoruese e Twitter në Mal të Zi dyshoi se diçka nuk shkonte, e cila ndezi kronometrin në celularin e saj dhe ndoqi dy minutat e prezantimit të Milatoviqit.

“Përshëndetje, shërbim publik! Kjo mund të ketë qenë 20+ vjet më parë,” shkroi përdoruesi.

Duke parë videon, duket se një sekondë në kronometër në celular zgjat pothuajse tre sekonda në televizionin shtetëror malazez, kështu që pas dy minutash, celulari lexonte 00:00, dhe kishin mbetur 44 sekonda në banak TV.

Kategoritë
LajmeRajoni