Clooney zbuloi se pse i dha secilit prej 14 miqve të tij një milion dollarë

GEORGE CLOONEY në një intervistë të fundit me GQ zbuloi pse ai u dha 14 miqve nga një milion dollarë secili në 2013.

Një mik i aktorit dhe sipërmarrësit të suksesshëm Rande Gerber zbuloi në një intervistë me MSNBC se Clooney gjithashtu i dha atij një milion dollarë. Gerber, Clooney dhe një mik tjetër i tyre shiti Casamigos në 2017 për 1 miliard dollarë.

GQ i kërkoi Clooney shpjegimin e tij për dhuratën ekstravagante për miqtë. Ai tha se ishte beqar në atë kohë dhe nuk kishte pritje që përfundimisht të martohej dhe të bënte një familje. “Ajo që kam unë janë këta njerëz që, për një periudhë 35 vjeçare, të gjithë më kanë ndihmuar në një mënyrë apo në një tjetër, mendova unë”, tha Clooney.

“Kam fjetur në kolltukët e tyre kur isha i prishur. Ata më huazuan para kur nuk i kisha. Ata më ndihmuan kur më duheshin gjatë viteve. Dhe unë i ndihmova ata gjatë viteve. Ne jemi të gjithë miq të mirë,” shtoi ai.

Kategoritë
FunTë ndryshme