Bella Hadid e la modelingun

Modelja me famë botërore Bella Hadid, e cila mori kërcënime me vdekje dhe iu anuluan bashkëpunimet për shkak të mbështetjes së saj për Palestinën, la modelingun. Hadid u vendos me të dashurin e saj dhe filloi një jetë të qetë.

Shtypja që Izraeli po kryen në Gaza që nga 7 tetori është e pafund.

Si të tillë, disa emra me famë botërore reaguan ashpër ndaj Izraelit.

Një prej këtyre emrave ishte modelja me famë botërore Bella Hadid.

Hadid, e cila është me origjinë palestineze, tha se kryeministri izraelit Netanyahu është Hitleri i ri dhe shtoi se ajo nuk ka frikë të humbasë karrierën e saj.

“Edhe nëse karriera ime ndalet, unë kurrë nuk do të ndaloj së mbështeturi Palestinën”

Hadid tha: “Edhe nëse karriera ime ndalet, unë kurrë nuk do të ndaloj së mbështeturi Palestinën. Nuk kam frikë se mos humbas vendet e modelimit dhe do të vazhdoj të ngre zërin për Palestinën. Kryeministri izraelit Netanyahu është Hitleri i ri!” tha ai.

Hadid, deklarata e të cilit bëri bujë, këtë herë filloi të merrte kërcënime me vdekje.

Ka marrë kërcënime me vdekje

Hadid tha: “Unë marr kërcënime me vdekje çdo ditë. Numri im i telefonit është zbuluar dhe familja ime është në rrezik. Unë nuk do të hesht më”. Ai dha edhe një herë mesazhin se ishte në anën e Palestinës.

Mirëpo, ajo që iu bë modeles së njohur nuk mbaroi me kaq.

Marrëveshjet u anuluan për shkak të mbështetjes për Palestinën

Në fushatën e saj të re, Dior hoqi dorë nga palestinezja Bella Hadid dhe nënshkroi me modelen izraelite May Tager.

Modelja e famshme, të cilës i anuluan bashkëpunimet për shkak të mbështetjes për Palestinën, ka marrë një vendim për të ardhmen e saj.

Hadid la modelingun dhe filloi një jetë të qetë në Teksas me të dashurin e saj Adan Banuelos.

Duke u shprehur se ka hyrë në një jetë më të qetë, emri i njohur tha: “Pas 10 vitesh modelim, kuptova se kisha investuar kaq shumë energji, dashuri dhe përpjekje në karrierën time dhe se nuk po shihja asgjë në këmbim për shumë kohë.”

Kategoritë
Të ndryshme