Vajza e Bill Gatesit lindi vajzën e saj dhe ndau një foto prekëse.

Jennifer Gates, vajza e Bill Gates, postoi në Instagram se ajo lindi vajzën e saj dhe ndau një foto prekëse.

“Familja jonë e vogël ju dërgon dashuri”, tha ajo në përshkrim. Nëna e saj Melinda Gates gjithashtu komentoi foton.

“Unë nuk mund të jem më i ngazëllyer për të takuar këtë vajzë të vogël dhe të shikoj që të dy të bëhen prindër të mrekullueshëm,” shkroi ajo.

Nga rruga, Jennifer dhe burri i saj Nayel Nassar u takuan ndërsa studionin në Universitetin Stanford. Ata u martuan në tetor 2021.
“Ajo që më sjell më shumë gëzim është njohja që ne do të kalojmë shumë vite më shumë së bashku. Unë ju dua më shumë sesa mund të përshkruaj,” tha Nayel më herët.

Jennifer është fëmija më i vjetër i familjes Gates dhe ka një vëlla Rory dhe një motër Phoebe. Duke pasur parasysh rëndësinë dhe ndikimin e babait të tyre, publiku ka qenë gjithmonë i interesuar për jetën e tyre private.

Kategoritë
Të ndryshme