Studentja nga Prizreni shkelqen në Turqi, shpallet studentja më e mirë në fakultetin e shkencave

Gizem Shari ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm duke u shpallur si studentja më e mirë në Fakultetin e Shkencave të Universitetit Trakya. Ajo ka treguar një nivel të lartë akademik dhe përkushtim të madh gjatë studimeve të saj në këtë universitet të njohur në Turqi.

Pas katër vitesh të mbushura me sfida dhe angazhime akademike, studentja kosovare ka përfunduar programin e saj të studimeve me rezultate të shkëlqyera. Gjatë ceremonisë së diplomimit, ajo është nderuar me çmimin e studentit më të mirë të fakultetit, një arritje që reflekton punën e saj të palodhur dhe dedikimin për edukim.

“Gjatë shkollimit kuptova se e rëndësishme nuk është të kërkosh arsye për problemet dhe të fshihesh pas tyre, por të fokusohesh te zgjidhjet dhe të përpiqesh. Edhe bërja e kësaj përpjekjeje është një shans për mua. Sepse aktualisht ka fëmijë të vrarë në botë që nuk mund të përpiqen për ëndrrat e tyre dhe nuk mund të merren me to. Uroj një botë të lirë ku çdo fëmijë në botë të ketë mundësinë të përpiqet për ëndrrat e tij.” tha ajo gjatë fjalimit të saj të diplomimit. Ajo gjithashtu falënderoi profesorët dhe familjen për mbështetjen e tyre të vazhdueshme.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi