Shqiptari fatlum që fitoi 1 milion dollarë tregon çfarë do të blejë

Një shqiptar, baba i tre fëmijëve po feston pasi pretendoi se fitoi një çmim prej 1 milion dollarësh në shortin e Lotto Max të 18 tetorit.

Sipas një njoftimi nga OLG, Gazmen Hashani duhej të kontrollonte dy herë për t’u siguruar që i shihte gjërat saktë kur skanonte biletat e tij duke përdorur kontrolluesin e biletave.

“Bileta e fundit që kontrollova thoshte 1 milion dollarë,” shpjegoi 49-vjeçari. “Nuk mund ta besoja dhe e skanova edhe dy herë të tjera. Kur tha të njëjtën gjë, e futa shpejt biletën në xhep.”

Hashani shkoi në shtëpi dhe priti të vinte gruaja e tij për të ndarë lajmin.

Kur i thashë se fitova 1 milion dollarë, ajo filloi të dridhej,” tha ai. “Ajo ishte shumë e lumtur dhe e emocionuar për familjen tonë.”

Hashani  tha se ka në plan të përdorë fitoren e tij të madhe Maxmillion për të bërë një pagesë paraprake për një shtëpi.

“Trupi dhe mendja ime ndihen të qetë – një ndjenjë që nuk e kam përjetuar kurrë më parë”, tha ai.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme