Për tre sekonda e mposhti me nakaut

Në Kampionatin e 14-të Bare Knuckle Fighting, një nokaut u pa vetëm pas tre sekondash, domethënë, ndërsa zilja ishte akoma duke rënë, e cila as nuk ndaloi të binte pasi shënoi fillimin e luftës.

Gjegjësisht, Uly Diaz (39) përfundoi Donelei Benedetta në një luftë në Miami pas vetëm tre sekondash.

Kubani nuk humbi kohë, menjëherë shkoi pas kundërshtarit dhe e largoi para se ai të përfshihej madje edhe në luftë.

Nga rruga, lufta u zhvillua në organizatën e vetme që organizon luftime pa doreza, prandaj konsiderohet si organizata luftarake më e egër.

Ajo u themelua nga David Feldman në 2018, nokautimi i Diaz ishte gjithashtu më i shpejti në historinë e organizatës, dhe ngjarja tjetër është planifikuar për në Dhjetor në Kansas.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet