Pasojat që birra i shkakton shëndetit tuaj

Është raportuar shumë herë për efeket anësore të konsumit të pijeve alkoolike dhe këtu nuk bën përjashtim as birra.

Birra është e popullarizuar shumë në botën perëndimore dhe ka përdoret që një kohë të gjatë.

Por si mund t’ju dëmtojë birra? Cilat janë efektet anësore të birrës lexoni më poshtë:

Rrit nivelin e sheqerit të gjakut

Punon si diuretik

Mund të jetë e dëmshme për shëndetin kardiovaskular

Mund të rrisë niveli i presionit të gjakut

Mund të shkaktojë djegie në stomak- për shkak se përmban disa stimulues acidik

Shkakton dehje dhe dhimbje koke nga të pirët

Mund të ndërveprojë negativisht me disa ilaçe

Kategoritë
FamiljeShëndetësi