Momenti i rrëzimit të avionit në Bursa, ku humbën jetën 2 persona

Në kamerat e sigurisë të termocentralit të ciklit është pasqyruar momenti i rrëzimit të avionit në Bursa, ku humbën jetën 2 persona javën e kaluar.Teksa po hetohej sesi u rrëzua avioni pas rrëzimit të avionit ku humbën jetën 2 persona në Bursa, dolën pamjet e kamerave të sigurisë të momentit të rrëzimit të avionit.

Në pamjet shihet se ka ndodhur një shpërthim teksa krahu i avionit të rrëzuar ka prekur shtyllën dhe telin e tensionit të lartë në termocentralin me cikël të kombinuar të gazit natyror Ovakça.Mësohet se në linjën e tensionit ka kaluar 380 mijë volt energji elektrike e prodhuar nga termocentrali i ciklit. Pas raportit të autopsisë do të përcaktohet nëse piloti 54-vjeçar, biznesmeni Hakan Köksal dhe estetisti 22-vjeçar Burcu Sağlam, të cilët humbën jetën në aksident, u goditën nga rryma apo humbën jetën si pasojë e rënies.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme