KFOR-i hap konkurs për disa vende të punës, këto janë profesionet që kërkohen

KFOR-i ka hapur konkurs për disa vende pune pranë Kampit Villaggio Italia në Pejë.

Në njoftimin e KFOR-it thuhet se kërkohen përkthyes, punëtorë të gastronomisë, elektricist, kopshtarë, muratorë, hidraulik dhe shumë pozita.

Aplikimi për secilën nga pozitat duhet të bëhet para datës 18 shtator dhe mosha më madhore që lejohet për aplikim duhet të jetë deri në 45 vjeç.

Kategoritë
LajmeVendi