Këto gjashtë gjëra që gratë bëjnë i largojnë burrat

Disa cilësi të burrave mund t’i zmbrapsin gratë gjatë takimit. Edhe pse nuk flitet shpesh për to, disa karakteristika dhe sjellje të femrave nuk janë tërheqëse për meshkujt.

Ndërsa ndoshta keni dëgjuar për disa nga gabimet që bëjnë burrat, ka edhe disa nga gabimet më të zakonshme që bëjnë gratë në takime.

Po “veproni” budallaqe

Nëse mendoni se meshkujt nuk i pëlqejnë femrat e zgjuara, atëherë e keni gabim. Ata tërhiqen nga femrat me vetëbesim, të lumtur dhe të zgjuar. Kur takoheni, gjeni një mashkull me të cilin do të dëshironit të ishit, jo dikë që ju pëlqen fizikisht.

Gjatë bisedës, mos u bëni budallenj duke menduar se burrat janë të tërhequr nga ajo. Bëhuni vetvetja sepse dëshironi të jeni me një partner që do ta dojë dhe vlerësojë atë që jeni.

Arroganca

Burrave nuk u pëlqen kur një grua i poshtëron dhe tregohet arrogante ndaj tyre. Arroganca nuk është vetëbesim dhe nuk është e nevojshme. Shumica e meshkujve duan një partnere me të cilën mund të flasin për jetën, punën, familjen me respekt pa arrogancë.

Ti po shtiresh

Nëse mendoni se meshkujt nuk e vënë re kur ju pretendoni të jeni diçka që nuk jeni, e keni gabim. Burrat e vërejnë këtë menjëherë dhe mund t’i fikin ata. Të pretendosh të jesh dikush që nuk je nuk funksionon në planin afatgjatë.

Ju jeni duke bërë një dramë

Ritregimi dramatik i historisë suaj mund të jetë stresues për ju si tregimtar dhe mund të lodhë njerëzit që dëgjojnë historinë tuaj. Burrave nuk u pëlqen drama.

Drama mund t’ju japë një shpërthim të madh energjie dhe t’ju bëjë të ndiheni mirë duke qenë në qendër të vëmendjes. Megjithatë, trupi juaj mund të fillojë të stresohet edhe më shumë.

Ju kundërshtoni

Arsyeja pse mund të mos merrni atë që dëshironi është sepse aftësitë tuaja të komunikimit nuk funksionojnë. Në vend që të ankoheni për atë që nuk dëshironi, kërkoni atë që dëshironi. Të gjithë do të përfitojnë më shumë nëse fokusoheni në atë që dëshironi dhe jo në atë që nuk dëshironi. Gjëja më e keqe që mund të bëni është nëse një mashkull përpiqet shumë për ju dhe ju thjesht ankoheni.

Feminiteti

Nëse jeni një grua që sjell energji mashkullore në një marrëdhënie, por dëshironi një burrë të fortë, burri juaj thjesht nuk do të jetë në gjendje ta bëjë këtë pa u përpjekur t’ju dominojë.

Ndodh një shkëndijë midis dy energjive të kundërta: mashkullore dhe femërore, ajo nis dhe mban pasionin. Kur të dy keni të njëjtën energji, mund të keni më shumë të përbashkëta, por do t’ju mungojë pasioni. Kur femrat janë të stresuara apo të lodhura, ato bëhen më mashkullore, gjë që natyrshëm redukton pasionet.

Kategoritë
Të ndryshme