Japoni, muslimanët falin namazin e xhenazes në mungesë për Al-Karadavi-n

Përpara namazit në xhami u kënduan pjesë nga Kurani dhe u bënë lutje për ish-kreun e Unionit Botëror të Dijetarëve Muslimanë, Jusuf Al-Karadavi.

Në kryeqytetin e Japonisë, Tokio, u fal namazi i xhenazes në mungesë për ish-kreun e Unionit Botëror të Dijetarëve Muslimanë, Jusuf Al-Karadavi.

Muslimanët në Tokio u mblodhën për namazin e xhumasë në Xhaminë e Tokios të lidhur me Kryesinë e Çështjeve Fetare (Diyanet) të Türkiye-s.

Përpara namazit në xhami u kënduan pjesë nga Kurani dhe u bënë lutje për ish-kreun e Unionit Botëror të Dijetarëve Muslimanë, Jusuf Al-Karadavi.

Imami i Xhamisë së Tokios, Hafızi Muhammet Rıfat Çınar, pas namazit të xhumasë drejtoi faljen e namazit të xhenazes në mungesë për Jusuf Al-Karadavin.

Kategoritë
BotaLajme