Influenceri brazilian bën tatuazh emrin e Elon Musk në ball!

Një personazh i njohur në rrjete sociale në Brazil bëri tatuazh emrin e Elon Musk në kokë për të tërhequr vëmendjen e tij. Rodrigo America bëri tatuazh emrin e idhullit të tij në qendër të ballit.

Fenomeni brazilian i rrjeteve sociale ka vazhduar të postojë që atëherë, kur ai ndau për herë të parë tatuazhin e tij më 29 tetor.

Amerika deklaroi se ai shpreson të jetë një nga pasagjerët vullnetarë në kompaninë hapësinore të Musk, SpaceX, e cila planifikon të çojë njerëz në Mars falë tatuazhit.

Duke deklaruar se ai shërbeu në një burg në vitin 2016, Amerika e përshkroi interesin e tij për hapësirën si më poshtë:

“Kam dy orë ulur. Një gjë e vogël kokë e madhe kaloi para meje dhe dëgjova një zë që thoshte “Kërko informacion”. Doja të lija punën atë ditë. Nuk doja të punoja në sistemi më”.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme