Fatura e divorcit për Mauro Icardi kushtoi 100 milion dollarë

Ylli argjentinas i Galatasaray, Mauro Icardi ka vendosur së fundmi të divorcohet nga gruaja e tij Wanda Nara.

Duke folur për jetën e tij private dhe jo për talentet e tij, vendimi i Icardit ka kushtuar shumë.

Pasuritë do të ndahen

Duke menduar për të bindur Narën me 20 milionë dollarë, humbja e Icardit do të arrijë në 100 milionë dollarë me shpërndarjen e pasurive që do të bëhet në gjykatë.

Wanda Nara tha se do të marrë të gjitha të drejtat e saj pa bërë asnjë lëshim për këtë çështje.

Lidhjet e të dyve, të cilët i dhanë fund lidhjes së tyre 8-vjeçare, nuk janë prishur ende me njëri-tjetrin, por imazhet e Wanda Narës me reperin argjentinas L-Gante bënë shumë bujë.

U tha se Icardi i tha rrethit të tij të ngushtë se donte të fokusohej plotësisht në karrierën e tij

Kategoritë
LajmeTë ndryshme