Bernabeu do të duket si një anije kozmike. Stadiumi legjendar mori një tunel të veçantë

SANTIAGO BERNABEU ka qenë nën rinovim për një vit e gjysmë tani, dhe sipas skicimeve të disponueshme, Real Stadium do të duket si një anije kozmike.

Pas lëndinës, një çati e luajtshme është instaluar dhe një nga tempujt e futbollit do të marrë një tunel të veçantë që do ta bëjë atë më praktik, efikas, të rehatshëm dhe më të lehtë për tu mirëmbajtur.

Këshilli i Qytetit të Madridit ka vendosur një kusht për menaxhimin e Realit që logjistika në ndërtimin e stadiumit duhet të jetë maksimale, kështu që Reali vendosi të bëjë një tunel që do të vendoset nën fushë dhe nën tribuna. Lojtarët do të kalojnë nëpër atë tunel në terren, gjë që nuk ishte rasti më parë.

Stadiumi duhet të jetë gati për fillimin e sezonit 2022/2023 dhe rinovimi do të kushtojë një total prej 500 milion euro.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet