Pastori vdes duke u përpjekur të kopjojë agjërimin 40-ditor të Jezusit

Një pastor nga Mozambiku, Francisco Barajah, ka vdekur pasi ka agjëruar për 40 ditë, në një përpjekje për të kopjuar Jezu Krishtin, i cili është regjistruar në Bibël se ka agjëruar për 40 ditë.

Barajah ishte themeluesi i Kishës Ungjillore Santa Trindade në provincën qendrore të Manica.

Ai thuhet se vdiq të mërkurën ndërsa po trajtohej në një spital në Beira, ku u dërgua për trajtim pasi gjendja e tij u përkeqësua, raporton BBC News.

Ai u dërgua në spital nga të afërmit e tij të cilët ishin të shqetësuar se ai kishte humbur kaq shumë peshë pas agjërimit për 25 ditë dhe nuk mund të qëndronte më në këmbë dhe të ecte

Besimtarët në kishën e tij dhe fqinjët e tij thuhet se nuk u tronditën nga zhvillimi i ngjarjeve, për shkak të humbjes së tij ekstreme në peshë dhe trupit të shpërfytyruar në ditët e tij të fundit.

Kategoritë
BotaLajme