Shoqata TUMED në bashkëpunim me YTB-në kanë dhuruar mjete shkollore për nxënësit në Tiranë

Me mbështetjen e Drejtotisë së Diasporës Turke dhe Popujve Mike (YTB), shoqata TUMED (Shoqata e të Diplomuarve në Turqi) ka dhurar mjete shkollore për nxënësit e shkollës fillore “Mustafa Kemal Ataturk“ në Tiranë.

Aktiviteti është realizuar në kuadër të projektit të implementuar nga shoqata TUMED.

Në ceremoninë e dorëzimit të mjevete shkollore i pranishëm ishte edhe  zyrtari arsimor të Ambasadës turke në Tiranë, Metin Bulut.

Bulut ka thënë se drejtori i shkollës është mirënjohës për këto ndihma dhe se shoqata TUMED po vazhdon të kontribojë në vendin e tijë duke formuar urë miqësi në mes të dy vendeve./Gazetaere

Kategoritë
LajmeRajoni