Shkrimi i Presidentes Osmani në FT: E kënaqur të jem krahas Kaja Kallas dhe grave të tjera frymëzuese

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se është e kënaqur teksa kontribuon në Financial Times dhe Profile Books mbi demokracinë, krahas kryeministres estoneze, Kaja Kallas, dhe shumë grave të tjera frymëzuese në mbarë botën 

Osmani ka thënë se në shkrimin e saj personal “shënimet personale të një fëmijë të kohës së luftës për demokracinë”, thotë se reflekton rrugëtimin e Kosovës dhe forcën e qëndrueshëm të demokracisë.

“Është një thirrje për veprim—për të mbrojtur dhe mbrojtur vlerat demokratike dhe për të njohur rolin jetësor që gratë luajnë në këto përpjekje”, ka shkruar Osmani

 

Kategoritë
LajmeVendi