Policia malazeze: Është zbuluar se kush e kërcënoi Abazoviçin

Administrata e Policisë së Malit të Zi njoftoi se ka identifikuar një person që kërcënoi presidentin e Lëvizjes Qytetare URA, Dritan Abazović, përmes rrjeteve sociale.

Sipas Administratës së Policisë së Malit të Zi, puna për atë rast është në zhvillim e sipër, duke marrë parasysh që personi që dërgoi kërcënimet është jashtë vendit.Deklarohet se Administrata e Policisë informoi Këshillin për Kontrollin Civil të Punës. , Shkruan Podgorica News, raporton Tanjug.

Dritan Abazović është shënjestra e një klani rajonal, përgjegjësi ndaj drejtorit të Drejtorisë së Policisë
Drejtori i Administratës së Policisë, Veselin Veljović, u bëri thirrje Abazoviqit dhe të gjithëve që kanë ndonjë informacion në lidhje me kërcënimin e tij që të informojnë autoritetet shtetërore kompetente.

Ai kujtoi gjithçka që ishte botuar në publik në lidhje me kërcënimet ndaj Abazoviç, dhe shtoi se Drejtoria e Policisë gjithashtu filloi aktivitete brenda kompetencës së saj në mënyrë që të mbledhë informacion në lidhje me kërcënimin ndaj udhëheqësit të URA.

Sa për pretendimet se Abazoviç është siguruar nga anëtarët e shërbimeve të huaja, Veljović deklaron se Drejtoria e Policisë nuk është në dijeni të këtyre pretendimeve dhe nuk ka njohuri për to.

Kategoritë
LajmeRajoni