Përfundojnë 45’ minutat e parë në tri ndeshjet e Superligës së Kosovës

Kanë përfunduar pjesët e para të tri ndeshjeve që janë duke u zhvilluar momentalisht, në kuadër të Superligës së Kosovës.

Ndeshjet që janë duke u zhvilluar janë ato mes Besës e Dritës, Feronikelit e Arbërisë dhe ndeshja e fundit mes Gjilanit e Drenicës.

Rezultatet e pjesëve të para janë të bashkangjitura më poshtë.

HT: Besa – Drita 1:3

HT: Feronikeli – Arbëria 1:0

HT: Gjilani – Drenica 1:0

Kategoritë
Sport