Neymar shpjegoi se cila është trashëgimia e Maradonës më e rëndësishme

BOTA E FUTBOLLIT ende po vajton për vdekjen e Diego Maradona, të gjithë ata që e njohën po ndajnë anekdota për të, dhe të tjerët flasin për mënyrën se si ai ndikoi tek ata dhe çfarë përfaqësoi para tyre në jetë.

Kështu bëri edhe Neymar, ylli i PSG dhe një nga futbollistët më të mirë të sotëm i cili shpjegoi atë që ai e konsideron si trashëgiminë më të madhe të Diegos.

“Maradona përfaqëson futbollin. Kur u dashurova me futbollin, unë dija emrat e të gjithë lojtarëve të rëndësishëm në histori dhe gjithmonë kishte Pele dhe Maradona. E Mërkura ishte një ditë shumë e trishtuar për të gjithë tifozët e futbollit. Ai u largua, por trashëgimia e tij mbetet dhe Mendoj se do të jetojë në futboll përgjithmonë ”, tha Neymar, duke shtuar:

“Futbolli falënderon Diego për zgjedhjen e këtij sporti, dhe unë jam i lumtur që luaj të njëjtin sport që ai luajti. Unë mendoj se preku të gjithë njerëzit që e shikuan atë duke luajtur, kjo e bëri jetën më të mirë për shumë dhe unë mendoj se është trashëgimia më e rëndësishme që është u largua “.

Kategoritë
Sport