Kaos nga tërmeti në Kroaci, kryebashkiaku: Një fëmijë vdiq, u shkatërrua gjysma e qytetit!

Kryetari i bashkisë së Petrinjas, Darinko Dumboviq, konfirmoi se deri tani një fëmijë ka ndërruar jetë si pasojë e tërmetit. A u ka bërë thirrje qytetarëve të ndjekin rekomandimet. “Gjysma e qytetit është shkatërruar”, tha ai.

Ushtria ka zbritur në rrugët e qytetit për t’u ardhur në ndihmë dhe shpëtuar njerëzit që janë nën rrënoja. “Kujdes, mos iu afro çatisë, nxito!”.

Kategoritë
LajmeRajoni