Emisioni N1 i ndërprerë, Dodik iu përgjigj të gjitha pyetjeve me të njëjtën fjali (Video)

Paraqitja e Milorad Dodik në N1 mbrëmë në N1 përfundoi në mënyrë të pazakontë sepse ai iu përgjigj pyetjeve të shumta nga drejtuesi i emisionit, Emela Burdžović Slipičević, me të njëjtën fjali.

Kur u pyet nga Burdžović Slipičević se si ai e komentoi faktin që ai “humbi Banja Luka”, ai u përgjigj:

“Ne fituam në 45 komuna në BiH, 42 komuna në RS, në pesë qytete në RS ne fituam.”

Kjo u pasua nga një seri pyetjesh të tjera, por Dodik gjithmonë u përgjigj me të njëjtën fjali, domethënë në sa komuna fituan.

” A do të flasim më tej? Ose le ta mbarojmë ”, pyeti drejtuesi i emisionit dhe një anëtar i presidencës së shtetit atëherë tha të mbaronte shfaqjen.

“Mbaro, nuk ka nevojë,” tha Dodik.

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet