BIK mbledh mbi 123 mijë euro për Mitrovicën dhe Skenderajn

123 mijë e 161 euro e 38 centë.

Kaq është shuma e mbledhur nga Bashkësia Islame e Kosovës për komunat Mitrovicë dhe Skenderaj, që u prekën nga vërshimet si pasojë e reshjeve të mëdha që ranë para disa javësh në Kosovë.

“Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, falënderon të gjithë ata që kontribuuan në këtë aksion, duke e lutur Zotin Fuqiplotë që t’i shpërblejë me të mirat e kësaj dhe të botës tjetër!”, thuhet në njoftimin e BIK-ut.

Kategoritë
LajmeVendi