28 organizata e sindikata kërkojnë nisjen e dialogut social mes Qeverisë dhe Sindikatave

28 organizata, sindikata e federata i kanë bërë thirrje Qeverisë së Kosovës dhe BSPK-së që të nisin dialogun social.

“Konzorciumi për të Drejtat e Punës, i përbërë nga 28 organizata, sindikata dhe federata sindikale anëtare, i bënë thirrje Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) që të fillojnë dialogun social”, thuhet në komunikatë.

Kategoritë
LajmeVendi