Vdes Erden Gashi, ishte një person i dashur nga gjithë qyteti

Sot ka ndërruar jetë Erden Gashi ishte një person i dashur dhe ka fituar simpatinë e gjithë qytetarëve në Prizren

Erdeni ka qenë një tifoz i flakët të Galatasaray-it, i cili ka qenë një person i njohur dhe i dashur nga prizrenasit

Shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjes Gashi

Kategoritë
Të ndryshme