Të rinjtë ukrainas rezistuan për të mos u bashkuar në ushtri

I kërkuar si dezertor dhe me kapele për të mos u njohur, personi u kap nga ushtria. Janë regjistruar ato momente të personit që nuk ka dashur të merret nën armë.

Lufta mes Rusisë dhe Ukrainës, e cila filloi më 24 shkurt, po vazhdon prej gati një viti.

Shumë ukrainas dhe rusë u larguan nga vendet e tyre gjatë luftës.

Një pjesë e personave që vazhdojnë të qëndrojnë në konviktet e tyre, thuajse po rezistojnë për të mos shkuar në ushtri.

Ka qenë një i arratisur
Burri, i cili u thirr për t’u thirrur për luftë kundër Rusisë në rajonin e Kirovgrad të Ukrainës, ra në pozitën e një të arratisuri.

Policia Ushtarake ukrainase kapi burrin që për ditë të tëra nuk shkonte në shërbimin ushtarak dhe mbante një kapele për të mos u njohur.

Policia ka marrë masa për arrestimin e dezertorit që ka gjetur teksa ecte në rrugë dhe e ka çuar në kazermë, por ukrainasi ka bërë rezistencë ndaj policëve ushtarakë.

Ukraynalı genç, askere gitmemek için direndi ViDEO

Kategoritë
LajmeTë ndryshme