Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit “Ukshin Hoti” shënuan Ditën Ndërkombëtare të Drejtësisë

 Ditës Ndërkombëtare të Drejtësisë, është shënuar nga  studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, të cilët  improvizuan një seancë gjyësore

Seanca u mbajt në gjykatoren e Fakultetit Juridik, ku studentët një pjesë teorika nga lënda “Procedura Administrative” shfaqën edhe në praktikë

“Falë bashkëpunimit në mes kolegëve studentë, stafit akademik të fakultetit dhe stafit akademik të Universitetit studentët bëjnë aktivitete që u mundësohet të i sqarojnë, studiojnë, hulumtojnë dhe  laborojnë çështjet procedurale, anën formale dhe materiale që nevojiten qysh në fillim të Procedurës deri tek Seancat që mbahen dhe deri tek shpallja e Vendimit në atë formë të cilin e parasheh ai departament i asaj Gjykate”- thuhet në komunikatën e Universitetit të Prizrenit.

 

Kategoritë
LajmeVendi