Luftëtari i MMA është një “gjuetar pedofilësh”: I ndëshkon dhe më pas ia dorëzon policisë

Luftëtari profesionist i MMA-së, Dustin Lampros ka publikuar një video interesante në rrjetet sociale në të cilën tregon se si i gjen pedofilët, më pas i ndëshkon sipas mënyrës së tij dhe ia dorëzon policisë.

Në një video që është shfaqur në rrjetet sociale, tregohet se si duket një rast i tillë dhe pasi iu paraqit pedofilëve si një vajzë 13-vjeçare, ky luftëtar i MMA-s kontrakton një takim me ta dhe më pas i kap, i ngacmon. dhe i dorëzon në polici.

“Ti thua se të vjen keq, por ke ardhur me marihuanë, prezervativë dhe batanije në një takim me një vajzë 13-vjeçare në park”, tha ai në një nga regjistrimet.

Pas kësaj, ai e detyroi këtë burrë të bënte shtytje dhe squats, ndërsa premtoi se “nuk do të fliste më me vajza 13-vjeçare”.

“Ti je një burrë 31-vjeçar që ka vozitur 45 minuta për të takuar një vajzë 13-vjeçare? A je normal? Po sikur të shfaqej vërtet?” i bërtiti tjetrit, pas së cilës ia dorëzoi Policia.

Fjala vjen, ky është një luftëtar i cili ka marrë pjesë në sezonin e 29-të të “The Ultimate Fighter” dhe ka luftuar në ekipin e Aleksandër Volkanovskit.

Kategoritë
Të ndryshme