Erdoğan: Deri më tani janë shpëtuar nga rrënojat mbi 8 mijë qytetarë

Erdoğan: Kemi 3.549 të vdekur, 22.168 të plagosur. Ngushëllimi ynë më i madh është se deri më tani janë shpëtuar nga rrënojat mbi 8 mijë qytetarë tanë

Erdoğan: Türkiye po përballet me një nga fatkeqësitë më të mëdha jo vetëm në historinë e saj, por edhe në botë.

Erdoğan: Aktualisht 53.317 persona të kërkim-shpëtimit dhe personel tjetër punojnë në zonën e rrënojave. Numri po rritet në çdo orë që kalon bashkë me ekipet nga brenda dhe jashtë vendit.

Erdoğan: (Tërmetet me qendër në Kahramanmaraş) Duke u bazuar në kompetencën që na jep neni 119 i Kushtetutës, kemi vendosur të shpallim gjendjen e jashtëzakonshme

Kategoritë
BotaLajme