Demo Day – prezantimi i muajve të punës së palodhshme, përkushtimit dhe inovacionit.

Nga punishtet intensive, sesionet individuale e grupore të mentorimit dhe qasjes në një program me gamë të gjerë të resurseve, kjo ditë shënon mundësinë unike të startup-ëve në shfaqjen e inovacionit dhe zhvillimit të arritur gjatë programit Idea-to-Scale.

Në kuadër të Innofest ju ftojmë të merrni pjesë në këtë ngjarje, e cila mbahet të dielën, me datë 29 Tetor, me fillim nga ora 14:00, në sallën e konferencave, në ITP Prizren. Innofest organizohet në kuadër të Digital Transformation Center, në ITP Prizren nga Venture UP si implementues kryesor, së bashku me Makerspace Innovation Center Prizren dhe programit të saj Idea-to-Scale, e mbështetur nga GIZ Kosovo dhe Komuna e Prizrenit Casper Scooter Simularch Studio Termini.beauty Ku Është? PikPik MTechstudio, Parks, Rentby, Dachclass, 3D Lab.

 

Kategoritë
LajmeTë ndryshmeVendi