Reagimi për gjininë e tretë nga Putini ndaj Perëndimit Ne do ta mbrojmë popullin rus nga ky rrezik

Putin vlerësoi çështjet në rendin e ditës në fjalimin e tij në Asamblenë Federale, e cila zgjati rreth 2 orë dhe morën pjesë burokratë të lartë, si dhe anëtarë të parlamentit dhe kabinetit.

Presidenti rus Vladimir Putin, në fjalimin e tij para përvjetorit të luftës Rusi-Ukrainë, tha: “Perëndimi po përpiqet të formojë një gjini të tretë sikur të injorojë librat e shenjtë. Ne do ta mbrojmë popullin e lavdishëm rus nga ky rrezik deri në fund. .” bëri deklaratën.

Duke thënë se Perëndimi e kupton se “nuk është e mundur të mposhtet Rusia në fushën e betejës”, kryen sulme informacioni dhe gënjeshtra vazhdimisht, Putin vuri në dukje se ata po sulmojnë kulturën ruse.

Duke reaguar ndaj zhvillimeve në vendet perëndimore në lidhje me vlerat tradicionale familjare, Putin tha: “Shikoni se çfarë i bëjnë popullit të tyre, ata po shkatërrojnë familjen, identitetin kulturor dhe kombëtar. Abuzimi me fëmijët, përfshirë pedofilinë, po bëhet normë në jetën e tyre. dhe priftërinjtë detyrohen të bekojnë martesat e të njëjtit seks”. tha.

Kategoritë
BotaLajme