Përditësimi i ri në Whatsapp, video-telefonata deri në 32 persona

WhatsApp, aplikacioni më i popullarizuar i mesazheve të çastit në botë, ka afërsisht 1.6 miliardë përdorues në mbarë botën.

Platforma e lidhur me meta shton veçori të reja duke përmirësuar aplikacionin me kalimin e kohës dhe ne i ndajmë këto veçori me ju.

Me përfundimin e vitit 2022, veçori të reja erdhën në WhatsApp. Tani biseda me video mund të bëhet me 32 ​​persona.

Ashtu si me telefonatat zanore, tani mund të bëni video-telefonata me deri në 32 persona nga telefoni juaj celular, katër herë më shumë se më parë.

Sipas deklaratës së bërë nga WhatsApp, funksioni foto-në-foto gjatë telefonatave video do të jetë gjithashtu i disponueshëm për përdoruesit e iOS në vitin 2023.

Falë kësaj veçorie, do të mundësohet përdorimi i aplikacioneve të tjera gjatë kryerjes së një videotelefonate përmes WhatsApp.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme