Pavarërisht tensioneve në Detin e Zi, Turqia është e gatshme t’a ndihmojë Greqinë e prekur nga tërmeti

Presidenti Erdoğan zhvilloi një bisedë telefonike me Kryeministrin Grek Miçotakis. Gjatë bisedës, Presidenti Erdoğan dhe Miçotakis përcollën reciprokisht ngushëllimet e tyre. Erdogan shprehu gatishmërinë e Turqisë gjithashtu për të ndihmuar Greqinë nëse është e nevojshme.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet