Osmani për kancerin e gjirit nga Onkologjia: Do të doja që askush mos të kalojë nëpër këto dyer, por nëse ndodhë – nuk jeni vetëm

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, ka uruar që askush të mos kalojë nëpër dyert e objektit të Onkologjisë, aty ku trajtohen të sëmurët me kancer. Por nëse ndodhë kjo, “nuk jeni vetëm”, është shprehur presidentja.

Ajo ka njoftuar për mbulimin e pakove onkologjike, për gratë e prekura me kancerin e gjirit.

“Vitin e kaluar premtuam se do t’i mbulojmë të gjitha pakot onkologjike për gratë e prekura me kancerin e gjirit. Sot e bëmë dhe çdo vit do ta bëjmë”, ka shkruar Osmani.

 

Kategoritë
LajmeVendi