Një incident i ri në Eurovizion: Përfaqësuesit e Greqisë, Zvicrës dhe Irlandës nuk u shfaqën në paradë

Pas vendimit të EBU për të skualifikuar përfaqësuesin holandez Joost Klein nga Eurovision Song Contest, ka ndodhur një tjetër incident.

Siç shkruan nova.rs, përfaqësuesja e Greqisë Marina Satti, përfaqësuesja e Irlandës Bambie Thug dhe përfaqësuesja e Zvicrës Nemo nuk janë paraqitur gjatë parakalimit të flamujve të vendeve, por ende nuk dihet arsyeja e saktë.

Domethënë, shumë interpretojnë se përfaqësuesit e këtyre vendeve nuk janë paraqitur për t’u dërguar mesazh organizatorëve dhe për të mbështetur Joost Klein, i cili u skualifikua.

Për kujtesë, EBU njoftoi sot se Holanda u skualifikua për shkak të një incidenti të ndodhur në prapaskenë. Performuesi u dërgua në shtëpi pasi një grua nga grupi i prodhimit e raportoi atë në policinë suedeze për frikësimin e saj. Aty thuhet gjithashtu se një holandez goditi një përfaqësues të Izraelit pasi ai u tall me vdekjen e prindërve të tij.

Përveç kësaj, ka pasur edhe një video nga prova e veshjes kur gjatë simulimit të votave, liderja e Finlandës vendosi t’i jepte 12 pikë Irlandës, megjithëse sipas rregullave ajo duhej t’i jepte Izraelit dhe juria përmbysi atë dhe ia dha Izraelit.

Kategoritë
BotaLajme