Në rrugën e të atit, djali 18-vjeçar i Trump debuton në politikë, zgjidhet delegat i Floridës

Djali më i vogël i ish-presidentit Donald Trump, Barron Trump, është zgjedhur delegat i Floridës në Konventën Kombëtare Republikane.

Kryetari i Partisë Republikane të Floridës, Evan Power tha se 18-vjeçari do të shërbejë si një nga 41 delegatët e përgjithshëm nga Florida në mbledhjen kombëtare, ku GOP do të emërojë zyrtarisht babanë e tij si kandidatin e saj presidencial për zgjedhjet e nëntorit.

NBC News raportoi fillimisht zgjedhjen e Barron Trump si delegat.

Barron Trump ka qëndruar gjithmonë larg syrit të publikut, por ai mbushi 18 vjeç në mars dhe do të mbarojë shkollën e mesme javën e ardhshme.

Donald Trump Jr., Eric Trump dhe vajza më e vogël e Trump, Tiffany, janë gjithashtu pjesë e delegacionit të Floridës në konventën që po zhvillohet në Milwaukee nga 15 deri më 18 korrik.

“Ne jemi me fat që kemi një grup të madh udhëheqësish bazë, zyrtarë të zgjedhur dhe anëtarë të familjes Trump që punojnë së bashku si pjesë e delegacionit të Floridës në Konventën Kombëtare Republikane 2024,” tha Power në një deklaratë të dërguar me email.

Kategoritë
BotaLajme