Memli Krasniqi për energjinë: Skemë kriminale e korruptive, në krye e ka Martin Berishajn me dijeninë e kryeministrit

Kryetari i Partisë Demokratike të Kososvës, Memli Krasniqi, ka thënë se faturat e muajit të kaluar kanë tmerruar secilën familje në Kosovë – e përfaqësuesit e qeverisë po na tregojnë për një realitet tjetër, në të cilin ndoshta këta jetojnë, por jo edhe qytetarët e Kosovës.

Ai ka thënë se e vërteta është se Qeveria ka përdorur pensionistët dhe fëmijët si ura për t’i dërguar para KEDS-it dhe KESCO-s.

“Kjo është skemë kriminale, korruptive, në krye e ka Martin Berishajn dhe nuk është bërë pa dijeninë e Kryeministrit të Kosovës. Kjo skemë do të dalë në shesh dhe të gjithë do të japin përgjegjësi. Ky krim nuk vjetërohet”, ka thënë Krasniqi.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi